Ερωτήσεις για το Healthy Lungs

Η απόφαση / διακοπή του καπνίσματος ξεκινάει απο εσένα. Το Healthy Lungs θα σε βοηθήσει να αποβάλεις την νικοτίνη πιο γρήγορα απο τον οργανισμό σουκαθώς θα σου περιορίσει την επιθυμία για κάπνισμα.

Η βοτανοθεραπεία του Healthy Lungs διαρκεί 12 – 15 μέρες όπως έχουν δείξει μελέτες της ομάδας του Healthy Lungs για καπνιστές άνω των 20 τσιγάρων  ημερησίως θα χρειαστεί και δεύτερη βοτανοθεραπεία για καλύτερα αποτελέσματα.

Το Healthy Lungs είναι 100% φυτικό προϊόν και δεν περιέχει καμία χημική ουσία. Τα συγκεκριμένα βότανα με τη σωστή δοσολογία – αναλογία θα σε βοηθήσουν να καθαρίσουν οι πνεύμονες και να κόψεις το κάπνισμα.

Έχετε δίκιο για όλα αυτά η διαφορά με το Healthy Lungs είναι ότι δεν περιέχει νικοτίνη ή κάποια άλλη χημική ουσία παρεμφερή της νικοτίνης για  να αναπληρώσει απο τον οργανισμό την επιθυμία της.

Τα συγκεκριμένα βότανα είναι γνωστό ότι καθαρίζουν τους πνεύμονες και τα χρησιμοποιούν άτομα με αναπνευστικές παθήσεις βεβαίως και μπορείτε να συνεχίζετε να το χρησιμοποιείτε για να έχετε πάντα καθαρά πνευμόνια. Μην ξεχνάμε ότι ζούμε σε μία εποχή των ιώσεων όπου οι περισσότερες λοιμώξεις ξεκινούν από τους πνεύμονες. Το Healthy Lungs θα σας κρατήσει τα πνευμόνια καθαρα.

Χρήσιμες πληροφορίες για το Healthy Lungs

Mε αυτά τα φυσικά βότανα χωρίς καμία επεξεργασία και με την σωστή αναλογία από την Healthy Lungs, σε απαλλάσσουν μια για πάντα από την εξάρτηση της νικοτίνης
Κάθε τσιγάρο που καπνίζεται, φέρνει πάνω από 4.000 τοξικές χημικές ουσίες στο σώμα σας. Σχεδόν όλα αυτά τα χημικά είναι άμεσα συνδεδεμένες με τον καρκίνο. Τόσο το όζον και το διοξείδιο του αζώτου που διεισδούν μέσα στο σώμα σας κάθε φορά που καπνίζετε τσιγάρα. Αυτές οι χημικές ουσίες έχουν την ικανότητα να μειώνουν τη διαθέσιμη ποσότητα βιταμίνης C που χρησιμοποιείται από το σώμα μας και επίσης να βλάψει το DNA. Σχεδόν όλα αυτά τα χημικά είναι άμεσα συνδεδεμένες με τον καρκίνο.
Το μεγαλύτερο μειονέκτημα σε αυτό είναι ο υποσυνείδητος φόβος του να αισθανθείτε κατάθλιψη και άγχος. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά διαφορετικά συμπληρώματα και βότανα που μπορούν να συμβάλλουν στο να σας βοηθήσουν να κόψετε το κάπνισμα. Παράλληλα αυτά τα βότανα που θα αναφέρουμε είναι πολύ καλά αποτοξινωτικά, σημαντικό στοιχείο ώστε να αποβάλλεται συντομότερα τη νικοτίνη από το αίμα.
Δεν χάνετε κάτι να δοκιμάστε. θα έχει τα καλύτερα αποτελέσματα , χρησιμοποιώντας φυσικά βότανα από την Healthy Lungs χωρίς καμια επεξεργασία και με την σωστή αναλογία, χωρίς χημικά και άλλα πρόσθετα.

1 Η γλυκόριζα, ως φυσικό αποχρεμπτικό, χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την ανακούφιση των ερεθισμένων πνευμόνων από βρογχίτιδα, άσθμα και άλλα προβλήματα συνδεδεμένα με το αναπνευστικό σύστημα. Παράλληλα βοηθά στην ισορροπία των επιπέδων κορτιζόλης και μειώνει την κόπωση που νιώθουμε κατά τη διακοπή καπνίσματος.
2 Το ginseng, βοηθά σημαντικά στην αντιμετώπιση του ψυχικού και συναισθηματικού στρες που προκαλεί η έλλειψη νικοτίνης. Τονώνει ιδιαίτερα τον οργανισμό, ενώ βοηθά στη καλύτερη συγκέντρωση, ανεβάζει τα επίπεδα ενέργειας και βελτιώνει τη διάθεση. Άλλη μία σημαντική ιδιότητα του ginseng είναι η αποκατάσταση της υγείας των πνευμόνων και η επαναφορά της ισορροπίας στον οργανισμό μετά τη διακοπή καπνίσματος
3 Το πιπέρι cayenne, είναι από τα καλύτερα φυσικά μέσα διακοπής καπνίσματος, καθώς βοηθά τους πνεύμονες να αποβάλλουν όλες τις εθίστηκες ουσίες, ενώ παράλληλα μειώνει τη διάθεση για κάπνισμα..
4 Το βερμπάσκο, καθώς έχει πολλές θεραπευτικές εφαρμογές σχετικά με το αναπνευστικό σύστημα, είναι ιδανικό ως βοήθημα για τη διακοπή του καπνίσματος. Επισπεύδει την ανάρρωση των πνευμόνων, λειτουργεί αποχρεμπτικά καθαρίζοντας τους πνεύμονες, ενώ είναι ήπιο ηρεμιστικό. Μειώνει το στρες και τα συμπτώματα αϋπνίας.
5 Λοβηλία, Είναι ένα πολύ ισχυρό βότανο που βοηθά να ηρεμήσει το μυαλό. Επίσης, θεωρείται και υποκατάστατο της νικοτίνης, οπότε μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά τους ανθρώπους που προσπαθούν να κόψουν το κάπνισμα. Ακόμη, η λοβηλία είναι γνωστή για την ιδιότητα να κάνει τα τσιγάρα να έχουν άσχημη γεύση.
*Δοσολογια τρεις φορές την ημέρα πρωί / μεσημέρι / βράδυ μια κουταλιά της σούπας

Α….Το πεντάνευρο, έχει τη χαρακτηριστική ιδιότητα να προκαλεί απέχθεια στη γεύση του τσιγάρου , ενώ η αποχρεμπτική του δράση βοηθά τους πνεύμονες να επανέλθουν.
Β….Η στέβια που είναι υγιεινό υποκατάστατο της ζάχαρης είναι μια από τις καλύτερες θεραπείες για την στέρηση της νικοτίνης. Περιορίζει τον πόθο για τη νικοτίνη και τον πόθο για το αλκοόλ.
Γ…Το πολυκόμπι, ή αλλιώς εκουιζέτο, περιέχει μικρή ποσότητα νικοτίνης με αποτέλεσμα να μπορεί να ανακουφίσει από τα συμπτώματα στέρησης τις πρώτες μέρες της διακοπής καπνίσματος. .
*Δοσολογία ένα ψεκασμό στις ρινικές οδούς {στο στόμα} κάθε φορά που έχετε πόθο για τσιγάρο

Οι πρώτες επιδράσεις από την διακοπή του καπνίσματος θα φανούν αμέσως. Λιγότερο από 20 λεπτά μετά το τελευταίο τσιγάρο σας, ο καρδιακός σας ρυθμός θα αρχίσει ήδη να επιστρέφει στα φυσιολογικά επίπεδα.
Μετά από δύο ώρες χωρίς τσιγάρο, ο καρδιακός ρυθμός και η αρτηριακή πίεση θα έχουν φτάσει σε σχεδόν φυσιολογικά επίπεδα. Η περιφερική κυκλοφορία του αίματος μπορεί επίσης να βελτιωθεί. Οι άκρες των δακτύλων σας θα αρχίσουν να είναι πιο ζεστές. Τα πρώτα συμπτώματα στερητικού συνδρόμου από την έλλειψη νικοτίνης συνήθως ξεκινούν περίπου δύο ώρες μετά το τελευταίο τσιγάρο σας. Τα πρώιμα συμπτώματα στέρησης περιλαμβάνουν: ακατάσχετη επιθυμία για κάπνισμα, άγχος, ένταση, απογοήτευση, υπνηλία ή δυσκολία στον ύπνο, αυξημένη όρεξη.
12 ώρες μετά το τελευταίο τσιγάρο: Το μονοξείδιο του άνθρακα, το οποίο είναι τοξικό για το σώμα, είναι η ουσία που απελευθερώνεται από την καύση του καπνού και την εισπνοή του κατά το κάπνισμα. Σε μόλις 12 ώρες μετά τη διακοπή του καπνίσματος, το μονοξείδιο του άνθρακα στο σώμα σας μειώνεται σε αρκετά πιο χαμηλά επίπεδα και τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα σας θα αυξηθούν σε κανονικά επίπεδα.
Μετά από 48 ώρες χωρίς τσιγάρο, οι νευρικές απολήξεις σας θα αρχίσουν να αυξάνονται εκ νέου και η ικανότητά σας σε οσμή και γεύση θα ενισχυθεί.
Τρεις μέρες αφότου κόψετε το κάπνισμα, η νικοτίνη θα έχει φύγει εντελώς έξω από το σώμα σας. Δυστυχώς, αυτό σημαίνει ότι τα συμπτώματα στέρησης της νικοτίνης γενικά θα κορυφωθούν περίπου τότε. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποια σωματικά συμπτώματα όπως πονοκεφάλους, ναυτία και κράμπες.
Μετά από 2-3 εβδομάδες, θα είστε σε θέση να ασκήστε και να κάνετε σωματικές δραστηριότητες χωρίς να αισθάνεστε πολύ άβολα και δυσάρεστα κυκλοφορία του αίματος και η λειτουργία των πνευμόνων σας θα βελτιωθούν σημαντικά. Μετά από δύο με τρεις εβδομάδες χωρίς κάπνισμα, οι πνεύμονές σας θα είναι πιο καθαροί και θα αρχίσετε να αναπνέετε πιο εύκολα και θα μειωθεί κατ 65% η στυτική δυσλειτουργία.
Όσοι κάπνιζαν από 1 μέχρι 10 τσιγάρα τη μέρα διέτρεχαν μέχρι και 27% περισσότερες πιθανότητες για στυτική δυσλειτουργία, από τους μη καπνιστές. Από 11 μέχρι και ένα πακέτο (20 τσιγάρα) οι πιθανότητες εκτοξευόντουσαν στο 45% και όσοι κάπνιζαν περισσότερα από ένα πακέτο, τότε είχαν 65% στυτική δυσλειτουργία.
Βρισκόμαστε στην εποχή της γρίπης … ιός της γρίπης είναι οξεία νόσος του αναπνευστικού συστήματος. Μπορούν να προσβληθούν άνθρωποι κάθε ηλικίας. Μεγαλύτερη πιθανότητα έχουν οι καπνιστές. Αναφερόμενος στους υγιείς καπνιστές, γνωρίζουμε ότι ούτως ή άλλως είναι πιο ευάλωτοι στις λοιμώξεις του αναπνευστικού.

Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής που θέλετε και σας κάνει να νιώθετε ασφαλής. Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή κατά την παράδοση , με τραπεζική κατάθεση, με paypal.

Τρόποι παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας online στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή τηλεφωνικά στο  2613020091